Epilepsie, veilig en gerust slapen

De NightWatch kan de zorgtaak van u als zorgprofessional van een cliënt met epilepsie verlichten door te alarmeren bij een epilepsie aanval tijdens het slapen.

De NightWatch

De nachtzorg van zorginstellingen heeft vaak de lastige taak om aanvallen van cliënten met epilepsie tijdens het slapen te kunnen detecteren. Ze voelen de druk om geen aanvallen te missen. De NightWatch kan een oplossing bieden door u als zorgprofessional te alarmeren, wanneer uw cliënt een nachtelijke epilepsie aanval heeft. Het betrouwbare systeem is bedacht door Nederlandse neurologen en aangeraden door patiënten.

De NightWatch meet nauwkeurig de hartslag en bewegingen van uw cliënt. Dankzij de slimme algoritmes, waar 12 jaar lang onderzoek naar is gedaan door epilepsiecentra SEIN en Kempenhaeghe, geeft het systeem een waarschuwingssignaal bij een mogelijke zware epilepsie aanval tijdens het slapen.

Het systeem bestaat uit een draadloze comfortabele armband die, wanneer de drager in bed ligt, nauwlettend de hartslag en beweging meet. Wanneer de NightWatch een mogelijke zware epilepsie aanval vaststelt, wordt er draadloos een waarschuwingssignaal gegeven via het bijbehorende basisstation die in de meeste gevallen is gekoppeld met het zorg oproepsysteem.

Nauwkeurig en veelzijdig

De NightWatch detecteert in hoge mate van nauwkeurigheid diverse soorten aanvallen, waaronder:

Tonische aanvallen

Tonisch-clonische aanvallen

Hypermotore aanvallen

Series van myoclonieën

Koppelingen

De NightWatch kan met diverse externe apparaten gekoppeld worden, zoals zorgoproepsystemen en GSM-modules.

Optionele GSM-module

Als de drager van de NightWatch zelfstandig woont bestaat er een speciale optionele GSM-module die bij een klinisch urgente aanval tot 5 telefoonnummers van geselecteerde zorgverleners kan bellen. Ook zit er op deze module een noodknop die de drager direct zelf kan bedienen in geval van behoefte aan directe hulp. 

Zorgoproepsysteem

Het basisstation is standaard voorbereid om aangesloten te worden op ieder zorgoproepsysteem, zodat de klinisch urgente aanvallen direct worden doorgegeven aan de verpleging, zoals de nachtzorg. 

NightWatch Portal

De NightWatch kan verbonden worden met het internet, zodat u de opgenomen hartslag en bewegingsgegevens van de cliënt uit kunt lezen. Dit geeft meer inzicht in hoe de nacht verlopen is en het leert u beter te begrijpen waarom de NightWatch eventuele meldingen heeft gegeven. Het neemt onduidelijkheid weg over wat er in de nacht gebeurd is. Daarnaast geeft het u en de arts meer inzicht in de intensiteit en duur van de aanvallen. 

Wat gebruikers zeggen

Aanvraagformulier

De NightWatch kan kosteloos een maand worden uitgeprobeerd. Tijdens deze probeerperiode zullen we u goed begeleiden en na een maand gezamelijk bespreken of het systeem een oplossing heeft geboden. Als u de NightWatch wenst te blijven gebruiken, dient de factuur betaald te worden. Indien het systeem niet heeft gedaan wat u ervan had verwacht, dan stuurt u de NightWatch weer retour. Vul dit formulier in als u interesse heeft om de NightWatch te gaan gebruiken en meer informatie wilt over de prijs en het bestelproces.

Lees onze privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

 

'Thanks voor al jullie inzet, het heeft ons leven een stuk stabiliteit gegeven.'

'Het bevalt goed'

'Wij zijn er hartstikke blij mee. Hij gaat binnenkort mee op vakantie, kan ze gewoon in haar eigen tentje slapen! Dank jullie wel!'

'We hebben er een betere nachtrust door (vooral ikzelf)'

'Mooie vormgeving ook'

'Wij zijn 100% tevreden'

Productinformatie

Ondersteuning

Wie zijn wij

Contact

LivAssured B.V.

Schipholweg 103

2316 XC Leiden

Nederland

Tel. +31 (0)85 0601252

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon

Copyright 2020 LivAssured B.V. Alle rechten voorbehouden.