Epilepsie en veiliger slapen

De NightWatch kan u als ouder van een kind met epilepsie helpen door te alarmeren bij een epilepsie aanval tijdens het slapen.

De NightWatch

Ouders van kinderen met epilepsie hebben vaak weinig nachtrust, omdat ze bang zijn om een aanval te missen tijdens het slapen. De NightWatch kan een oplossing bieden door u als ouder te alarmeren, wanneer uw kind een nachtelijke epilepsie aanval heeft. Het betrouwbare systeem is bedacht door Nederlandse neurologen en aangeraden door patiënten.

De NightWatch meet nauwkeurig de hartslag en bewegingen van uw kind. Dankzij de slimme algoritmes, waar 12 jaar lang onderzoek naar is gedaan door epilepsiecentra SEIN en Kempenhaeghe, geeft het systeem een waarschuwingssignaal bij een mogelijke zware epilepsie aanval tijdens het slapen.

Het systeem bestaat uit een draadloze comfortabele armband die, wanneer de drager in bed ligt, nauwlettend de hartslag en beweging meet. Wanneer de NightWatch een mogelijke zware epilepsie aanval vaststelt, wordt er draadloos een waarschuwingssignaal gegeven via het bijbehorende basisstation die in de meeste gevallen in de slaapkamer van de ouder staat.

Nauwkeurig en veelzijdig

De NightWatch detecteert in hoge mate van nauwkeurigheid diverse soorten aanvallen, waaronder:

Tonische aanvallen

Tonisch-clonische aanvallen

Hypermotore aanvallen

Series van myoclonieën

NightWatch Portal

De NightWatch kan verbonden worden met het internet, zodat u de opgenomen hartslag en bewegingsgegevens van uw kind uit kunt lezen. Dit geeft meer inzicht in hoe de nacht verlopen is en het leert u beter te begrijpen waarom de NightWatch eventuele meldingen heeft gegeven. Het neemt onduidelijkheid weg over wat er in de nacht gebeurd is. Daarnaast geeft het u en uw neuroloog meer inzicht in de intensiteit en duur van de aanvallen. 

Wat gebruikers zeggen

Aanvraagformulier

De NightWatch kan kosteloos een maand worden uitgeprobeerd. Aan het einde van de probeerperiode, zullen we samen bespreken of het systeem een oplossing heeft geboden. Als u de NightWatch wenst te blijven gebruiken, dient de factuur betaald te worden. Indien het systeem niet heeft gedaan wat u ervan had verwacht, dan stuurt u de NightWatch weer retour. Vul dit formulier in als u interesse heeft om de NightWatch te gaan gebruiken en meer informatie wilt over de prijs en het bestelproces.

Lees onze privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

 

'Thanks voor al jullie inzet, het heeft ons leven een stuk stabiliteit gegeven.'

'Het bevalt goed'

'Wij zijn er hartstikke blij mee. Hij gaat binnenkort mee op vakantie, kan ze gewoon in haar eigen tentje slapen! Dank jullie wel!'

'We hebben er een betere nachtrust door (vooral ikzelf)'

'Mooie vormgeving ook'

'Wij zijn 100% tevreden'

Productinformatie

Ondersteuning

Wie zijn wij

Contact

LivAssured B.V.

Schipholweg 103

2316 XC Leiden

Nederland

Tel. +31 (0)85 0601252

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon

Copyright 2020 LivAssured B.V. Alle rechten voorbehouden.